Vaderdagkrant

vaderdag cadeau

 

 

 

VADERDAG: VERRAS MET EEN ORIGINEEL CADEAU

Op de tweede zondag van juni, staat papa, vake, vader, pa, paps… in de kijker. Misschien breek jij je hoofd dan over een leuk of origineel geschenk voor Vaderdag? En wat als je nu eens wil verrassen met een origineel en persoonlijk cadeau? Denk dan aan een vaderdagkrant. Het is een uniek, creatief en bovendien goedkoop geschenk dat hij zeker zal waarderen.

 

 

 

5 LEUKE CADEAUTIPS VOOR VADERDAG

Zoals ieder jaar vindt Vaderdag plaats op de tweede zondag van juni. Ben je er nog niet uit wat je voor Vaderdag zal kopen of maken? Geen paniek, we helpen je hier op weg naar het maken van een originele krant voor je papa. Het is bovendien helemaal niet duur. Wedden dat jij het meest unieke geschenk hebt?

cadeau papa
cadeau vaderdag

 

 

 

EEN UNIEK ZELFGEMAAKT VADERDAGCADEAU

Een origineel cadeau of geschenk zoeken is vaak een helse opdracht. Hoe zorg je ervoor dat je hem iets speciaal kan geven, dat persoonlijk en origineel is? Hoe kan je er je eigen creativiteit in stoppen? Er is maar één snelle en leuke oplossing. Maak een vaderdagkrant met Happiedays. Een echte verrrassing die recht uit je hart komt, is het beste cadeau dat je hem kan geven.

VADERDAGTEKSTEN OP EEN LEUKE MANIER VERWERKEN

Verras je vader met een ontbijt op bed? Voeg er dan iets persoonlijk aan toe. Koop je een nieuwe fiets voor hem? Stippel dan alvast enkele leuke routes voor hem uit. Misschien nodig je hem wel uit voor een aperitief en verras je hem met je zelfgemaakte krant? Met Happiedays wordt het in elk geval een vrolijke dag.

Welk geschenk zou je vader het leukste vinden? Een persoonlijk cadeau doet het het beste en geeft de grootste blijk van waardering. Waarom? Omdat je er het meest van jezelf in stopt en je kiest voor een persoonlijke aanpak! Weet je niet goed wat schrijven in een krant? Met onze templates en leuke teksten voor Vaderdag zetten we je op weg. Je krant is in een handomdraai gemaakt.