Ons huwelijk net dat tikkeltje unieker dankzij onze eigen krant!

Ontwerp je eigen huwelijkskrant met hulp van onze online editor en sjablonen

Een krant maken met je smartphone

Happiedays is enkel beschikbaar voor vaste pc of laptop. Wil je graag een krantje maken met je smartphone? Download onze Lettr-app en ga meteen aan de slag voor een krant van 4 of 8 pagina's!

Een huwelijk vieren in coronatijd

Het moet misschien anders dan jullie in eerste instantie hadden gepland, maar trouwen in coronatijd kan evengoed! Zoek je een manier om jullie de gasten die niet op jullie grote dag aanwezig kunnen zijn, toch bij de dag te betrekken. Verras met een zelfgemaakte huwelijkskrant met vooraf gemaakte trouwfoto’s, een uiteenzetting van jullie liefdesverhaal en mijlpalen, en een gedetailleerd overzicht van jullie huwelijksdag. Stuur de krant niet achteraf, maar op de dag zelf om jouw gasten duidelijk te maken dat jullie aan ze denken!

huwelijk coronatijd - Happiedays

Een onvergetelijk huwelijk dankzij een eigen huwelijkskrant.

Het huwelijk is voor alle koppels veruit de mooiste dag van hun leven, want vanaf die dag gaan ze officieel samen door het leven. In de meeste gevallen wordt deze huwelijksdag gevierd in aanwezigheid van vrienden en familie van het koppel. Het spreekt dan ook voor zich dat alles uit de kast gehaald moet worden om deze dag zo lang mogelijk te herinneren!

Ook als genodigde kan je jouw "felicitatie huwelijk" met een eigen krant maken. Een bedankje zelf maken is zoveel leuker.

Happiedays biedt heel wat mogelijkheden om er een uniek en onvergetelijk huwelijk van te maken. In onze gebruiksvriendelijke online editor is jouw eigen krant maken echt kinderspel.

Maak je eigen huwelijkskrant - Happiedays
Enkele ideetjes

Persoonlijke huwelijksuitnodiging

Als jullie de gasten voor jullie huwelijk op een unieke manier willen uitnodigen, denk dan zeker eens aan een zelfgemaakte krant. Een krant als huwelijksuitnodiging is echt ideaal. Je kan er zoveel foto’s en tekst in kwijt als je zelf wil, je kan de krant erg persoonlijk maken én het is absoluut niet duur! Bovendien zullen de genodigden voor jouw trouwfeest erg onder de indruk zijn als ze jullie in de krant zien staan.

Wil je er zeker van zijn dat je niets belangrijks vergeet? Bekijk dan zeker eens onze checklist voor jouw huwelijksuitnodiging!

maak je eigen huwelijkskrant uitnodiging - Happiedays

Trouwbedankje

Nog aan het nagenieten van jullie mooie dag samen? Deel dan jullie herinneringen aan jullie huwelijk met je gasten en bedank hen voor hun aanwezigheid. Deze ‘happie day’ vastleggen in een krant is ongetwijfeld een origineel trouwbedankje maar vooral een leuk souvenir voor iedereen die erbij was. In krantvorm kan je de leukste foto’s van jullie huwelijksdag kwijt, afgewisseld met enkele grappige anekdotes.

Maak je eigen huwelijkskrant bedanking - Happiedays

"Om onze gasten te bedanken maakten we een huwelijkskrant. Het was een ongelofelijk succes!"

 

Joke en Kevin delen graag hun ervaringen met jou!

Maak je eigen huwelijkskrant - Happiedays
Nog meer ideetjes
Oneindig veel mogelijkheden met een huwelijkskrant!