Een krant maken met je smartphone

Happiedays is enkel beschikbaar voor vaste pc of laptop. Wil je graag een krantje maken met je smartphone? Download onze Lettr-app en ga meteen aan de slag!

NIEUW:

Maak nu ook je eigen fotoboekje met de app! De hele zomer lang VERDUBBELEN wij jouw bestelling!

Tips bij het maken van je eigen krant:

 

  • Bereid je goed voor.
    Verzamel leuke foto's en tekstjes die je in jouw krant wil plaatsen. 
  • Maak een schets van je lay-out.
    Het ontwerpen zal veel vlotter gaan. 
  • Kies een leuk sjabloon.
    Er staan al heel wat toffe sjablonen voor je klaar. Ook een blanco ontwerp.
Het is echt heel gemakkelijk. Bekijk het hier!

 

"Na ons huwelijk maakten we een krant om de gasten te bedanken. Het was een groot succes en iedereen was blij met het resultaat. We hadden een leuke herinnering aan de mooiste dag van ons leven!"

 

Lees meer over de huwelijkskrant van Joke and Kevin in onze blog.

Maak je eigen huwelijkskrant - Happiedays

Meer dan 8000 bezoekers gingen je al voor...

Bekijk hieronder enkele mooie voorbeelden van kranten die we al geprint hebben. Staat de jouwe hier binnenkort tussen?

een krant maken voor een communiefeest - Happiedays

 

Een krant. Niet zomaar een krant. Een krant waarin je liefde ziet groeien, veranderen in het niet meer zonder elkaar kunnen en het vormen van een hecht gezin. Een leven voor altijd samen. Het krantje werd door heel veel gasten gelezen en bewonderd. Bedankt @happiedayskrant om dit mogelijk te maken.

Ellen

een eigen kampkrant maken - Happiedays

 

Naar goede gewoonte kondigde we onze jaarlijkse zomerkamp aan met een tof en speelse kampkrant. De kids waren heel blij met hun krant en het is een topkamp!

KLJ Sint-Gillis-Waas

maak een eigen krant voor je trouw - Happiedays

 

Enige tijd geleden bestelden wij bij jullie een aantal exemplaren van een zelf ontworpen huwelijkskrantje. Ondertussen zijn we reeds 50 dagen getrouwd, wat gaat de tijd snel. Bedankt om dit leuke idee op de markt te brengen, het was een meerwaarde op ons avondfeest!

E. Serruys

 

Via Happiedays mocht in een papieren versie maken van mijn blog. Ongelooflijk leuk! Ik vind het nog steeds zo leuk om door ‘mijn eigen krantje’ te bladeren. Nog leuker was dat ik ook enkele krantjes mocht weggeven aan mijn lezers. Jullie waren dan ook super enthousiast en hebben massaal deelgenomen! Yay!

M.Neerinck

maak een eigen krant voor je trouwuitnodiging - Happiedays

 

Net als onze save the date wilde ik deze heel graag verrassend en anders dan anders. Een eigen krant? Daar kunnen we veel info in kwijt (handig want ik ben lang van stof) én het is origineel! Het bleek een van onze goedkoopste keuzes in het hele trouwproces omdat ik zelf uuuuuren heb geknutseld aan het ontwerp wat met de onlinetool van Happiedays ook heel goed ging.

S. Toonen

Een origineel geschenk. Een uniek aandenken.

Pssst, heb je onze Lettr-app al ontdekt?

Wie Happiedays zegt, zegt krantjes! Maar wie Lettr kent, weet dat je met deze app ook snel & eenvoudig een eigen krantje kan maken op je smartphone. Maar niet alleen krantjes, want vanaf nu vind je er een ook onze gloednieuwe fotoboekjes.

Een fotoboekje maken op je telefoon doe je met de Lettr-app - Happiedays