Een krant maken met je smartphone

Happiedays is enkel beschikbaar voor vaste pc of laptop. Wil je graag een krantje maken met je smartphone? Download onze Lettr-app en ga meteen aan de slag voor een krant van 4 of 8 pagina's!

Joehoe, jij daar! Er komt een krantje jouw richting uit!

In deze spannende tijden is de behoefte om van ons te laten horen heel erg groot. Daarom willen wij iedereen zo veel mogelijk de kans geven om snel en eenvoudig een gepersonaliseerd krantje te ontwerpen! 

houd contact tijdens de coronacrisis met een zelfgemaakte krant - Happiedays

Tips bij het maken van je eigen krant:

 

  • Bereid je goed voor.
    Verzamel leuke foto's en tekstjes die je in jouw krant wil plaatsen. 
  • Maak een schets van je lay-out.
    Het ontwerpen zal veel vlotter gaan. 
  • Kies een leuk sjabloon.
    Er staan al heel wat toffe sjablonen voor je klaar. Ook een blanco ontwerp.
Het is echt heel gemakkelijk. Bekijk het hier!

 

"Na ons huwelijk maakten we een krant om de gasten te bedanken. Het was een groot succes en iedereen was blij met het resultaat. We hadden een leuke herinnering aan de mooiste dag van ons leven!"

 

Lees meer over de huwellijkskrant van Joke and Kevin in onze blog.

Maak je eigen huwelijkskrant - Happiedays

Snel en makkelijk een krant maken

Met Happiedays kan je creatief aan de slag! Maar voor wie snel en eenvoudig een krantje wil ontwerpen bestaan er nog mogelijkheden. Ontdek welk van onze platformen het beste bij jou past en ga meteen aan de slag!

Snel en makkelijke een krant maken - Happiedays

Meer dan 8000 bezoekers gingen je al voor...

Bekijk hieronder enkele mooie voorbeelden van kranten die we al geprint hebben. Staat de jouwe hier binnenkort tussen?

maak een eigen krant voor je trouw - Happiedays

Enige tijd geleden bestelden wij bij jullie een aantal exemplaren van een zelf ontworpen huwelijkskrantje. Ondertussen zijn we reeds 50 dagen getrouwd, wat gaat de tijd snel. Bedankt om dit leuke idee op de markt te brengen, het was een meerwaarde op ons avondfeest!

E. Serruys

 

Via Happiedays mocht in een papieren versie maken van mijn blog. Ongelooflijk leuk! Ik vind het nog steeds zo leuk om door ‘mijn eigen krantje’ te bladeren. Nog leuker was dat ik ook enkele krantjes mocht weggeven aan mijn lezers. Jullie waren dan ook super enthousiast en hebben massaal deelgenomen! Yay!

M.Neerinck

maak een eigen krant voor je trouwuitnodiging - Happiedays

 

Net als onze save the date wilde ik deze heel graag verrassend en anders dan anders. Een eigen krant? Daar kunnen we veel info in kwijt (handig want ik ben lang van stof) én het is origineel! Het bleek een van onze goedkoopste keuzes in het hele trouwproces omdat ik zelf uuuuuren heb geknutseld aan het ontwerp wat met de onlinetool van Happiedays ook heel goed ging.

S. Toonen

maak een eigen krant voor je huwelijksuitnodiging - Happiedays

 

De krantjes hebben de look & feel van een echte krant en worden ecologisch gedrukt. Het resultaat was echt fantastisch. We staan niet zomaar in de krant. De hele krant gaat om ons. De reacties van onze gasten waren ook heel positief. Ze vonden het niet alleen een origineel idee, maar het is ook een leuk aandenken aan een geweldig weekend

Melanie

Maak je eigen krant gouden bruiloft - Happiedays

 

Heb de krant aangemaakt voor mijn buren ter gelegenheid van hun gouden bruiloft. Heb er persoonlijk veel plezier aan beleefd bij de opmaak en dan achteraf de blijdschap te zien van deze mensen. Kwalitatief was de afwerking tip-top in orde. Zeker een aanrader!

R. Spitaels

Een origineel geschenk. Een uniek aandenken.