Maak een pensioenkrant als afscheidscadeau voor je collega.

Ontwerp je eigen pensioenkrant met hulp van onze online editor en sjablonen

Een krant maken met je smartphone

Happiedays is enkel beschikbaar voor vaste pc of laptop. Wil je graag een krantje maken met je smartphone? Download onze Lettr-app en ga meteen aan de slag voor een krant van 4 of 8 pagina's!

Een origineel afscheidscadeau

Ken je iemand die op pensioen gaat? Laat dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Geef met de collega’s een mooi afscheid en bedank hem of haar voor de inzet op het werk en de leuke momenten samen. In een krant kan je de grootste mijlpalen en realisaties uit de carrière op een rij zetten, de typische eigenschappen van die persoon bespreken en misschien zelfs voorstellen hoe de ‘gepensioneerde’ de tijd zal kunnen invullen. Wie zou niet blij zijn met de woorden ‘we zullen je missen’ in een echte krant?

Een Happiedays-krant is het ideale afscheidscadeau om een pensioen te vieren.

Maak je eigen pensioenkrant afscheidscadeau - Happiedays

Een speciale uitnodiging voor het pensioenfeest.

Organiseer je met de collega’s een feest voor iemand die met pensioen gaat?  Of misschien organiseer je als toekomstig gepensioneerde zelf een feest? Nodig de gasten op het feest uit met een krant en je hebt ongetwijfeld meer aanwezigen! Een origineel en uniek idee waarbij de gepensioneerde extra in de kijker staat.

Dankzij onze online kranten-editor heb je eindeloos veel mogelijkheden om zelf je kranten te ontwerpen.Wil je er zeker van zijn dat je niets belangrijks vergeet? Bekijk dan zeker eens onze checklist voor je pensieonfeestuitnodiging!

Maak je eigen pensioenkrant uitnodiging afscheidsfeest - Happiedays

Een pensioen vieren in coronatijd

Een goed afscheid in zo belangrijk, en dat verdient je collega ook! Maar in tijden van thuiswerken is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan! Toch zijn er creatieve oplossingen. Verras je collega met een persoonlijk krantje waarin alle collega’s terugblikken op de mooiste momenten en hun waardering en dank uitspreken. Een pensioenkrant is een afscheidscadeau voor het leven waarvan je collega heel erg en vaak zal genieten. Zo zorg je ook zonder groot feest tóch voor een onvergetelijk afscheid!

afscheid collega coronatijd - happiedays

Een pensioenkrant voor Ivan

 

"Onze meest geliefde collega Ivan ging twee weken geleden op pensioen. Iedereen zag hem graag komen en als hij op het werk kwam, kon onze dag niet meer stuk. We wilden met zijn allen een speciaal en uniek cadeau geven waar hij nog lang kon van genieten. We dachten aan een zelfgemaakte pensioenkrant”

Lees in onze blog verder over de pensioenkrant voor Ivan.

Maak je eigen pensioenkrant - Happiedays
Hoe ziet een origineel pensioencadeau eruit?