Hoe maak je een krant met Happiedays?

Happiedays is een online toepassing waarmee je je eigen krant online kunt samenstellen, laten drukken en verzenden. Happiedays is een handig instrument voor personen of kleine groepen - clubs, verenigingen, jeugdgroepen, kleine bedrijven e.d. die een bijzondere gebeurtenis willen vastleggen.

 

Om je te helpen je krant vorm te geven, hebben we een instructiefilmpje gemaakt. Zo kun je zien hoe je teksten en foto's invoert en positioneert, hoe je grafische elementen toevoegt, enz... Bekijk het aandachtig. Het zal je helpen je krant 'volgens de regels van de kunst' te ontwerpen.

 

Een krant voor elke gelukkige gelegenheid

Er zijn heel veel aanleidingen om een eigen krant te maken en te verspreiden, maar het komt er op neer dat je aangename of heuglijke momenten 'vereeuwigt' in een eigen krant, met eigen foto's en teksten. Het kan gaan om geluksmomenten in de privésfeer, zoals geboorte, huwelijk of jubileum. Maar ook het kampioenschap van je sportclub of het 25-jarig bestaan van je jeugdgroep zijn ideale thema's. Heb je een mooie, verre reis gemaakt? Dan kom je met een eigen krant origineler uit de hoek dan met enkel een (al of niet elektronisch) fotoboek. Was het Chirokamp ook dit jaar weer een klapper van formaat? Maak er een krant van en laat leiding én leden er samen aan werken.

Happy days krant maken

 

Waarom zou je online een krant maken?

Een zelfgemaakte krant is het ideale geschenk! Iemand een origineel cadeau geven of een mooie herinnering vastleggen? Bij Happiedays zit je goed! Een krant is ook ideaal om iemand je wensen toe te sturen. De traditionele wenskaartjes kennen we allemaal maar een ‘wenskrant’ is nieuw en uniek! En een bedankingskrant kan je dan weer geven voor heel uiteenlopende gelegenheden of gewoon zomaar, omdat je die persoon graag hebt.

Maak je eigen krant om gasten uit te nodigen op je feest (uitnodiging) of hen nadien te bedanken. Je kan je kranten rechtstreeks op adres verzenden. Makkelijk en snel geleverd zonder enige moeite! Tijdens het feest zelf een unieke verrassing voorzien doe je door gepersonaliseerde kranten te gebruiken als tafeldecoratie en menukaart.

Ook om informatie te delen met je doelgroep en te communiceren is een krant uiterst geschikt. De betrokkenheid van de lezer is bij een gepersonaliseerde krant bovendien veel groter. Onderschat ook de gezelligheid en sfeer die een krant met zich meebrengt niet.

Vind je zo een zelfgemaakte krant wel een leuk hebbeding? Onze gebruiksvriendelijke tool is heel handig om teksten in te voegen of een fotocollage mee te maken. Het is bovendien veel goedkoper dan een foto-album. Word een echte krantenmaker met Happiedays!

Wij drukken zowel kleine als grote oplages en stuk voor stuk unieke exemplaren. We helpen je graag verder dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag hebt.

Je eigen krant maken is makkelijk en goedkoop!

Is je eigen krant maken moeilijk? Niet met Happiedays. Met onze gebruiksvriendelijke tool is het kinderspel.

  1. Bepaal je onderwerp
    Waarover ga je een krant maken? Er zijn talloze onderwerpen, maar je moet wel een keuze maken, bijvoorbeeld, je gouden jubileum.
  2. Klik bovenaan de website van Happiedays op ‘Maak je krant’ en kies je ontwerp. Je kan een template gebruiken of kiest voor een blanco sjabloon.
  3. Je maakt je krant. Het stappenplan kan je hierbij helpen.
  4. Plaats je bestelling en het Happiedays-team zorgt voor de rest.

Ga je voor de eerste keer een krant maken met Happiedays?
 Dan lees je best even ons 'stappenplan'. Het zal je helpen om tot een goed resultaat te komen.

Heb je nog vragen? Kijk dan zeker eens bij de FAQ of stuur een mailtje naar info@happiedays.nll Succes!