Een echte krant maken doe je nu ook met de Lettr-app!

Met Happiedays kan je aan de hand van talrijke sjablonen je creativiteit de vrije loop geven. Met onze online editor kan je een krant maken die volledig naar eigen hand is gedraaid. Talrijke sjablonen, diverse gelegenheden en ontwerp mogelijkheden, onbeperkte aantal pagina’s… Wie achter de pc of laptop echt creatief bezig is, kan bij Happiedays de bal niet misslaan!

Maar wie niet veel tijd heeft en graag snel en eenvoudig een krantje maakt, kan dat vanaf nu ook met de Lettr-app! Met deze app stel je in recordtempo jouw krant samen op je smartphone! Een eigen krant maken is nooit zo simpel geweest.

Vrienden en familie verrassen met een echte krant

Een unieke, gedrukte krant! Dat is dé verrassing voor vrienden en familie. De krantjes van Lettr zijn een echt hebbeding! Een retrokrantje, door jou opgemaakt vol herinneringen, leuke weetjes, puzzels enz. Ze zijn niet voor niets met voorsprong de meest herlezen kranten. Met een paar tikken ga je van start. Verras je ouders, grootouders, petekindje, familie of vrienden met zo’n krantje!

Hoe maak je een krantje?

  • Je maakt een krantje in alle vrijheid. Je hoeft geen abonnement aan te gaan en betaalt gewoon per krantje.
  • Je hebt de keuze uit een vierpaginakrant en een achtpaginakrant. Je kan zelfs een reuzenposter in het midden zetten!
  • Nodig vrienden of familie uit om mee te werken aan een krantje. Samen vormen jullie één redactieteam! Iedereen bewerkt een deel van de krant én je kan de redacteurs met naam en foto weergeven. Zo ziet de ontvanger meteen wie er welk stukje geschreven heeft! Handig toch?
  • Kies de leukste foto’s van je camera of sociale media en voeg ze toe aan je krant. Schrijf er een kort tekstje bij en bekijk in de app meteen het resultaat!
  • Je krantje wordt binnen de week gedrukt en verzonden. Stuur het krantje naar eender welk werelddeel en verras vrienden en familie van dichtbij of veraf!
  • Het is een échte krant, op krantenpapier en op krantenformaat!

Hoeveel kost zo'n krantje?

Maak een 4-pagina krant voor 6 euro of een 8-pagina krant voor 10 euro. Elke bestelling die tegen dinsdag (middernacht) geplaatst wordt, wordt op donderdag verzonden. De kranten worden met de gewone post verzonden.Voor België, Nederland, Frankrijk, Duitsland & Luxemburg zijn de verzendkosten inbegrepen. Stuur je het krantje ergens anders naartoe dan betaal je een extra 1,50 euro voor zendingen binnen Europa en 3,50 euro buiten Europa.

maak een krant met je smartphone - Happiedays
Met een paar tikken ga je van start...
maak een krant met je smartphone - Happiedays
...en verras je iemand met een echte krant

Wat als oma plots een krantje ontvangt?

Wist je dat je ook een krantje kan maken voor een organisatie die is aangesloten bij Lettr? Kies de juiste organisatie uit in de app en maak een krantje met voordeel!

Zo gaan wij aan de slag met heel wat woonzorgcentra in Vlaanderen, een idee dat ontstaan is door het groot succes van onze corona-initiatief Granniedays.

Zonder twijfel heb je ze gezien. De Joehoe-krantjes die familieleden maakten voor ouderen op ons platform Granniedays. Tot op vandaag zijn er maar liefst 20.000 krantjes gemaakt, waarvan meer dan 8.000 in handen kwamen van de bewoners in woonzorgcentra.

We kregen ontroerende verhalen binnen van familieleden, mooie foto’s van het zorgpersoneel dat aan de slag ging met het krantje, enz. Door het groot succes ervan, wordt dit een blijvertje!

Het motiveerde ons om hard verder te werken en bijkomende initiatieven op poten te zetten. Daarom zijn we fier dat we Lettr ook aan de woonzorgcentra kunnen presenteren, zodat familieleden met de app in no-time een krantje kunnen maken op hun smartphone.

Kinderen, kleinkinderen en de familie samen, kunnen nu via hun smartphone een leuk krantje maken voor hun familieleden in de woonzorgcentra en glimlach op hun gezicht toveren.

Hoe? Het is supereenvoudig en makkelijk om te doen. Eens de app 'Lettr' is gedownload kan je meteen van start gaan.

Is het woonzorgcentrum aangesloten bij Lettr? Dan kan je meteen aan de slag met hun aangepaste en gepersonaliseerde sjablonen. Deze woonzorgcentrum sponsort overigens een deel van het krantje. Zo wordt jouw krantje aan een voordelig tarief aangeboden.

Is het woonzorgcentrum (nog) geen partner van Lettr? Dan kan je gewoon verder met onze eigen Lettr-sjablonen.

Je voegt je eigen tekst en foto’s toe, en bestellen maar! Het krantje wordt in no-time in het woonzorgcentrum geleverd.

maak een krant met je smartphone - Happiedays
Een unieke, gedrukte krant! Dat is dé verrassing voor vrienden en familie.

Een krant maken met onze partner organisaties

Maar er zijn ook veel andere toepassingen mogelijk. Wil je een krantje maken over je hobby, organisatie of bedrijf? Het kan allemaal met onze app!

Organiseer je met jouw jeugdorganisatie kampen en wil je de leiding de kans geven om op een toffe en originele manier de leukste herinneringen samen te bundelen voor alle leden? Of zoek je met je bedrijf of vzw een creatieve oplossing voor je direct marketing strategie? Een direct mailing kan namelijk meer zijn dan een brief of foldertje in de bus.

Je kan meteen aan de slag met onze sjablonen op Lettr! Heb je liever een oplossing op maat met aangepaste sjablonen en gepersonaliseerde overeenkomsten? We helpen je graag brainstormen over de verschillende mogelijkheden. 

Wil je graag meer info? Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op. We maken dan graag vrijblijvend een afspraak, ter plaatse of digitaal!