Annie en Henk herinneren hun jubileumfeest met een Happiedays krant

Gepubliceerd in de rubrieken

Na hun jubileumfeest wilden Annie en Henk deze mooie dag op een passende manier herinneren en tegelijkertijd familie en vrienden op een originele manier bedanken. De oplossing: een eigen krant via Happiedays! Hier vertellen zij over hun ervaringen.

“40 jaar samen is niet niks, dus besloten we om een groot feest te geven voor onze familie en vrienden. Het was echt een super feest en onze gasten maakten de dag compleet. Zonder hen hadden we het niet op dezelfde manier beleefd. We konden dit niet zomaar voorbij laten gaan en wouden hen op een passende manier bedanken. Geweldige gasten bedank je op een geweldige manier en we vonden dat een gewoon kaartje hier niet genoeg voor was. Via-via zijn we bij Happiedays terecht gekomen en wisten onmiddellijk dat er geen leukere manier zou zijn dan een eigen krant te maken!“

Knutselen aan je eigen krant

“We zijn beide niet zo sterk met de computer en waren dus nogal huiverig om eraan te beginnen. We lazen eerst alles over het maken van een jubileumkrant, keken het filmpje en hadden er meteen zin in. We gingen aan de slag en konden kiezen uit tal van sjablonen. Annie knutselt echter in haar vrije tijd en heeft dus inspiratie en kunstzinnigheid voor twee! We besloten daarom helemaal onze eigen krant te ontwerpen. We dachten aanvankelijk te veel hooi op onze vork te hebben genomen en besloten daarom Happiedays te contacteren.”

“Naast dat Happiedays met de service helpt, stonden zij ons ook bij gedurende het ontwerpproces. Er werd ons aanbevolen om eerst op papier de krant te ontwerpen en de foto’s te bepalen. De mogelijkheden van de editor werden aan ons duidelijk gemaakt, waarna we Annie met haar creativiteit hebben losgelaten. De hele dag heeft Annie aan de tafel gezeten! Ze heeft daarbij wel uit verschillende sjablonen inspiratie gehaald. Nadat ze s ’avonds klaar was, zijn we de volgende dag aan de slag gegaan en Annie kon niet wachten om te beginnen. Opnieuw hebben we, voor de zekerheid, gebeld met Happiedays en dat was geen enkel probleem. Elke stap stonden ze ons bij en wanneer iets verkeerd ging hielpen ze ons rustig naar de oplossing. Uiteindelijk rondden we alles af en bestelden dinsdagavond ons eigen ‘bedankjeskrantje’. Die vrijdag vielen de kranten al bij ons op de mat. Ons werd verteld dat je de krant gewoon kan laten bezorgen per huis, maar wij besloten dit zelf te doen. De gezichten van alle mensen wanneer ze onze krant lazen was alles meer dan waard!"

 

Bedankt Happiedays!

bedanking jubileumkrant
Annie en Henk zijn heel tevreden met hun jubileumkrant