Joke en Kevin vertellen over hun huwelijkskrant

Gepubliceerd in de rubrieken

Joke en Kevin stapten afgelopen zomer in het huwelijksbootje. Om de gasten van hun trouwfeest te bedanken, maakten ze op Happiedays een huwelijkskrant. Ontdek hier hun ervaringen!

Een fijne herinnering aan een prachtig huwelijk

"Afgelopen zomer beleefden Kevin en ik de mooiste dag van ons leven. Achteraf wilden we graag onze gasten bedanken voor deze prachtige huwelijksdag! Het liefst wilden we hen een fysieke herinnering aan het huwelijk schenken. Zoekend naar een passende en persoonlijke gift, kwamen we op de website van Happiedays terecht. We waren beiden onmiddellijk verkocht! Online een eigen krant maken met daarin foto's en verhalen van ons huwelijk. Hoe leuk is dat niet?"

Leuk werken in de eenvoudige online editor

"Al snel gingen we op Happiedays aan de slag. Er was keuze tussen heel veel sjablonen. We gingen er even door, en hierdoor deden we al heel wat inspiratie op. Uiteindelijk kozen we een template en begonnen met een bang hartje aan het maken van onze huwelijkskrant. Joke en ik zijn beiden namelijk niet zo heel sterk op grafisch vlak. Al snel werd duidelijk dat je helemaal geen grafisch wonder moet zijn om op Happiedays je eigen krant te maken."

Over de service en de levering waren we heel tevreden

"Over de service waren we meer dan tevreden. We konden het Happiedays-team altijd vlot bereiken via de telefoon of via e-mail. Ze beantwoorden onze vragen binnen de kortste keren. Een ook de levering ging heel vlot. Bij Happiedays printen ze steeds op woensdag. We bestelden dus dinsdagavond onze huwelijkskranten en hadden die op vrijdag al in huis.

Kortom, we hadden een super ervaring en onze gasten waren in de wolken met hun persoonlijke huwelijksbedanking!"

huwelijkskrant joke kevin
bedanking huwelijk