Happy Halloween! Maak je eigen griezelkrant met Happiedays!

Gepubliceerd in de rubrieken

Halloween wordt in Nederland steeds meer geapprecieerd door de bevolking. Het feest vindt plaats op 31 oktober en wordt door velen gevierd om de doden te herdenken. Op die dag worden huizen versierd, gaat iedereen zich verkleden en gaan kinderen langs bij huizen in de buurt om snoep te vragen.

Organiseer je eigen Halloweenparty

Ben je zelf echt fan van Halloween en wil je een leuk feestje organiseren voor je vrienden? Kies dan voor originele uitnodigingen in de vorm van een krant. Met een Happiedays krantje kan je alle kanten uit! Je kiest zelf het aantal pagina’s dus je kan zoveel informatie schrijven zoals je wilt. Geef je gasten al een kijk op wat je zal opdienen van verrukkelijke hapjes en griezelige cocktails. Als je zelf iets wilt organiseren, maar je hebt geen inspiratie neem dan zeker eens een kijkje op de Pinterestpagina van Happiedays. Wij bieden alvast enkele leuke tips aan voor de decoratie van je feest, cocktailrecepten en muziek.

Knutselkrant

Kinderen zijn meestal ook grote fan van Halloween en ook voor hen is het leuk om een gepersonaliseerde krant te krijgen met kruiswoordraadsels, verkleedtips voor de trick-or-treat uitstap of recepten. Verder kan je ook een stappenplan maken van hoe je best je make-up aanbrengt of hoe je pompoenen moet uitkerven, vliegende spookjes kan maken om in je tuin te zetten, blikjes kan omtoveren tot decoratie voor in je huis enzovoort.

maak een knutselkrant voor Halloween
vermeld leuke receptjes voor Halloween in je krant
halloweenkrant
Nodig je vriendjes uit om samen een lantaarn te maken

Loop door de straten van jouw stad met je favoriete kostuum

Sta jij dit jaar in voor de griezeltocht in jouw stad of dorp? Happiedays helpt je alvast met de eerste stap van de organisatie! Breng je buurtbewoners op de hoogte van de tocht met een griezelkrant. Versier de krant met illustraties of foto’s van spinnen, heksen, spoken of pompoenen en jaag ze de stuipen op het lijf! Wil je veel mensen trekken naar je griezeltocht? Koppel er dan een wedstrijd aan en laat de kinderen zo veel mogelijk snoep verzamelen tijdens de trick or treat. Je kan de krant uiteraard ook aanvullen met enkele leuke griezelverhalen.

Op de website van Happiedays vind je een sjabloon terug voor jouw eigen Halloweenkrant. Wil je liever zelf een krant ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook! Klik op “maak je eigen krant” en daar vind je een blanco versie om te starten.