Kaat maakt een eigen kerstkrant en deelt haar kerstrecepten met haar beste vrienden.

Gepubliceerd in de rubrieken

Als kind was Kaat altijd te vinden in de keuken samen met haar mama, ze was van kleins af aan al gepassioneerd door koken. Ze kreeg van haar ouders altijd enkele kleine taken zoals de groenten en het fruit wassen, vlees paneren, kruiden toevoegen, eieren pellen enzovoort. Ze werd in de kortste keren een kleine chef en zo was haar beslissing om naar een koksschol te gaan al snel gemaakt. Kaat wou haar passie delen met anderen en begon haar eigen lijn van receptenboeken. Aangezien Kerstmis steeds dichterbij komt, had ze het idee om een gepersonaliseerde receptenkrant te versturen naar haar familie en vrienden. Dankzij Happiedays kon ze haar ‘droom’ realiseren.

 

Kaat haar levensverloop

Kaat wou haar dromen omzetten in realiteit en begon met de steun van haar ouders een opleiding in een koksschool. In haar groep zaten er leerlingen die het koken zelf verkozen, maar zij merkte dat haar interesse meer bij het bakken lag. Nadat ze afgestudeerd was, schreef ze zich in voor een cursus waar ze de gerechten effectief aantrekkelijk leerde presenteren. Kaat heeft in de drie jaar nadat haar opleiding was afgerond al vijf kookboeken uitgebracht waar ze enorm trots op is.

De kerstperiode vieren met tal van lekkernijen

Aangezien Kerstmis in zicht is en ze zelf een enorme kerstfanaat is, wil Kaat haar familieleden en vrienden verrassen met een leuk en origineel geschenk. Ze had het idee om een kerstkrant uit te brengen met haar favoriete recepten in. De Happiedays krant dient uiteraard ook als kerstkaart om iedereen een zalige Kerst en een gelukkig Nieuwjaar te wensen, maar het is vooral de bedoeling om haar nieuwe recepten over te brengen op een leuke manier.

Kaat maakt haar eigen Kookkrant

Kaat heeft al haar boeken zelf ontworpen met behulp van enkele vrienden en ook voor deze gelegenheid wil ze haar eigen persoonlijke toets geven en begint ze met een volledig blanco versie in de online editor. De foto’s die ze gebruikt zijn er die ze zelf gemaakt heeft van haar eigen recepten en gerechtjes en haar inspiratie haalde ze van Pinterest. Na een week werden de kranten al bezorgd bij haar thuis en nu kan Kaat alleen nog maar wachten tot het grote moment waar ze iedereen een krantje geeft. Zij is er alvast dolenthousiast mee!

Een krant vol recepten voor Kertsmis
Kaat maakt haar eigen kookkrant
Enkele ideeën voor kerstgerechtjes op onze Pinterest pagina.
Kaat deelt haar gerechtjes in een gepersonaliseerde kookkrant